Bioteknik i städningen

sen en tid tillbaka så har jag använt Pure Effects biostädprodukter, det är det bästa val jag gjort på länge!

Det låter krångligt och avancerat men det är precis tvärtemot vad det är!  Jag har aldrig varit någon som tycker om att städa , har till och med haft städerska under många år, men när maken och jag nu bara är två hemma sen barnen flyttat ut och vår älskade hund är borta så kändes det som om att  vi borde klara att städa det som blir själva. Men det städar ju sig inte självt …. som jag hade hoppats på att det var så men suck … Jag älskar att gå barfota på golvet och känna känslan av att det är riktigt rent och inte så där kladdigt som det kan bli med vissa medel och gillar inte den där hinnan man ofta ser och känner!

Det måste dofta på rätt sätt för en städning med ”fel doft” kan sabba en hel dag för mig.

Pure effects biostäd doftar ingenting! det tar bara bort obehaglig lukt och neutraliserar doft från toalett och avlopp, doft kan jag ju få med doft ljus om jag nu vill att det ska dofta rätt!

och känslan när jag drar med handen över en bänk som är torkad med allrent … lent och man riktigt känner hur rent det är och att det också är helt ekologiskt och lätt nedbrytbart gör upplevelsen komplett för mig! lägg därtill att jag slipper ha hela städskåpet fullt med olika städflaskor, Pure effect allrent använder jag till alla ytor: speglar, toalett, matbord, diskbänk ,golv, fönster osv där det behvös lite mer muskler så tar jag kalkrent och torkar efter med allrent!

Och det räcker lääänge!

 

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: