Ryggmassage ✅

Veckorna går och hösten stormar in! Färgerna på träden börjar redan avta men det är ändå ett mysigt att få ägna sig åt att kura inne med en god bok efter ärliga uteaktiviteter! Själv har jag ägnat min lediga tid åt förkovran, i helgen som var så avslutade vi ryggmassage delen av kursen med skolpraktik. Nu känner jag mig trygg med att kunna erbjuda mina kunder en djupgående avslappnande ryggmassage!

Andullationsmadrassen har blivit omåttligt populär i karbyhallen och tiderna går åt som smör i solsken. Självklart har jag alltid möjlighet att flytta om bland tider så hittar du inte någon öppning så hör av dig till mig så försöker jag se till så du får en tid!

🍂🍁Ha en fortsatt härlig vecka 🍁🍂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: