Majtider

finns det någon finare tid på året än maj?

All härlig grönska som spricker ut och all förväntan om ljumma sommarkvällar, svala bad och sommarlov som ligger framför oss!

Jag fullkomligt älskar den här tiden och skulle vilja dra i handbromsen precis nu ! Jag njuter av att gå ut i skogen och se solen silas genom ljusgröna pyttesmå björkblad och allt fantastiskt fågelkvitter.

Vad har hänt på Brottby Relax & Hälsa på sistone då?

En ny kompis har flyttat in sen ett tag tillbaka, några av er kanske har hunnit testa andra har detta att se fram emot! Cavital är en fantastisk kombination av djupgående radiofrekvens värme som genom att skapa friktion i cellerna ger en djup och skön värme på djupet. Till detta adderas en kraftig vakuum sug som på ett effektivt sätt bearbetar bindväven så att ” kostymen” blir lite mer smidig och musklerna får en härlig blodcirkulation ända inifrån och ut!

En vanlig kundkommentar har varit ”det känns som om att man fått flera timmars massage”

Dessutom så kan jag nu även jobba med att hjälpa till att bearbeta apelsinhud( cellulliter) genom riktad behandling på problemområden med Cavital och i kombination med diskussion kring kost och livsstilsförändring få riktigt fina resultat!

För kom ihåg det finns inga quickfix utan här gäller det att också själv lägga ner eget jobb för att få ett fint resultat!

https://brottbyrelaxohalsa.se/cavital-vakuum/

Jag har även förnyat min laserapparatur med en ny multiprob med 808 nm och 3 st laser huvuden! Den här proben är den första som levererats ut av Irradia och jag är stolt att få vara först ut med att kunna erbjuda behandling med den till mina kunder! Vad är då fördelen med den proben? jo dom olika våglängderna på laser jobbar på lite olika djup och sätt och just den här våglängden är specifikt bra att jobba på lite ytligare problem som senor, ledband och problem som ligger ca 3-4 cm ner i kroppen! med sin uteffekt som är ställbar mellan 150- 400 mw så är den ypperlig att jobba på smärtpunkter och ”muskelknutar” dessutom så använder jag den med fördel i lymfflödesmassagen för att dra i lymfansriktning för att boosta på effekten av massagen!

Irradia Laser 904 nm samt 808 nm

Med det sagt så hoppas jag att jag väckt din nyfikenhet och att vi snart ses i karbyhallen

Må så gott i vårsolen

Pernilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: