Om mig


Brottby Relax & Hälsa startades 2016 av Pernilla Boije Norman. Jag är diplomerad medicinsk massageterapeut av hälsoteket 2017 , diplomerad kostrådgivare av Bergklint efucation 2015 och erbjuder behandlande massageterapi enligt svensk klassisk massage , lymfflödesmassage samt laserbehandling med djupgående lågenergi laser.

Företaget ligger i Brottby och erbjuder förutom massageterapi även dessa tjänster:

Andullationsmassage: en välgörande behandlingsmetod som utförs med hjälp av en medicinskbehandlingsmadrass med djupverkande IR värme och olika vibrationsfrekvenser som på ett effektivt tar bort spänningar i muskulatur och hjälper kroppen att frakta bort skadliga slaggprodukter.Andulation är ett utmärkt komplement till traditionell massage och passar alla som gynnas av en ökad blodcirkulation och ökad energi ut till cellerna

Kost och näringsrådgivning : Jag är diplomerad kostrådgivare och arbetar med kostregistering och analys av matvanor. jag kan hjälpa till med att hitta en bättre balans i kosten

Försäljning och demonstration: Hos oss kan du köpa Pure effects biologiska och miljövänliga städprodukter , dom enda i sitt slag som jobbar helt utan giftiga tillsatser. Pure Effects bioteknologiska produkter, gör rent på djupet i materialens minsta porer. Fett, smuts och luktproducerande bakterier bryts ner med hjälp av mikroorganismer istället för onödiga kemikalier. Det är vi innerligt stolta över och hälsar dig välkommen till en renare värld.

Fitline kosttillskott:

Jag säljer fitlines högkvalitativa kosttillskott med NTC för ett optimalt upptag av näringsämnen i kroppen ett förstklassigt sätt att säkerställa att balansen av vitaminer och mineraler är bästa möjliga för dig.