Om mig


Pernilla Boije Norman heter jag och är diplomerad medicinsk massageterapeut av hälsoteket 2017 , diplomerad kostrådgivare av Bergklint education 2015 och erbjuder behandlande massageterapi enligt svensk klassisk massage , lymfflödesmassage samt laserbehandling med djupgående lågenergi laser.

Jag är certifierad massör av svenskt branschråd och medlem av kroppsterapeuternas yrkessamfund

Brottby Relax & Hälsa startades 2016 av mig och ligger i Brottby och erbjuder förutom massageterapi även dessa tjänster:

Andullationsmassage: en välgörande behandlingsmetod som utförs med hjälp av en medicinskbehandlingsmadrass med djupverkande IR värme och olika vibrationsfrekvenser som på ett effektivt tar bort spänningar i muskulatur och hjälper kroppen att frakta bort skadliga slaggprodukter.Andulation är ett utmärkt komplement till traditionell massage och passar alla som gynnas av en ökad blodcirkulation och ökad energi ut till cellerna

Kost och näringsrådgivning : Jag är diplomerad kostrådgivare och kan hjälpa dig med hälsokontroll genom företaget Smart Labz. Företaget tillhandahåller blodprovstest som analyserar balansen av viktiga vitaminer och mineraler i kroppen. Jag hjälper dig tolka ditt resultat och rekommenderar lämpliga tillskott för just dig.

Jag jobbar med fitlines högkvalitativa kosttillskott med NTC för ett optimalt upptag av näringsämnen i kroppen ett förstklassigt sätt att säkerställa att balansen av vitaminer och mineraler är bästa möjliga för dig.

Jag jobbar med :

Enbart ekologiska produkter och är noga med vad jag använder för oljor och produkter i mina behandlingar.

Scandinavian herbs massageprodukter är ett självklart val för mig utan parabener och mineraloljor,  jag tillhandahåller ett litet produktsortiment som kan köpas på plats. Jag har även Unecares härliga ansikts och kroppskrämer på hyllan , allt framställs med största fokus på naturliga ingredienser och miljövänlighet.

Varmt välkommen till mig!

Pernilla

%d bloggare gillar detta: