Kosttillskott

img_5854

Rätt näring

Det är inte alltid så lätt att få i sig det kroppen behöver!

Det kan vara en mängd olika faktorer som påverkar din vardag : jobb, barnhämtning, stress, dåligt samvete … ja anledningarna kan vara många till varför planen om att ” komma igång” och börja leva ett hälsosammare liv inte riktigt blir som man tänkt sig.

I bland behöver man helt enkelt lite hjälp på traven!

Jag jobbar med ett säkert kosttillskott som uppfyller dom högsta kraven för tillverkare och som kontinuerligt undergår tester för att garantera att produkterna är absolut rena och säkra, Dom uppfyller kraven för GMP (good manufacturing process) och finns på både kölnerlist och colognelist som absolut dopingfria preparat.

produkterna har det unika och patenterade NTC konceptet ,näringstransport ut till cellerna  med bästa möjliga biotillgänglighet. Vattenlösliga tillskott utan risk för skadlig inlagring i kroppens organ. Det höga upptaget i kroppen gör tillskottet extra effektivt och ser till så att din kropp får tillräckligt av alla vitaminer och mineraler som gör att kroppen får hjälp att börja självläka.

Vårt bas set innehåller dessutom probiotika för att optimera tarmens funktion och sörja för en god tarmmiljö , allt startar i tarmen!

här kan du klicka om du vill läsa mer

Jag är utbildad kostrådgivare och tillsammans kan vi diskutera oss fram vilken väg som kan funka för dig.

%d bloggare gillar detta: