Scandinavian Herbs

eb06151e-c986-413b-a1d9-f3fb3ad90cfa_4_5005_c

Ekologisk kroppsvård utan konstigheter

Bra för dig, bra för miljön.

Jag använder bara Scandinavian Herbs i mina behandlingar och är återförsäljare av hela sortimentet: kroppsvård, hårvård, hudvård och kosttillskott. (Produkterna säljs på apotek på Island men tyvärr inte i Sverige.) Första beställningen över 800 kr ger 20% rabatt, du blir VIP-kund och har sedan alltid 20% rabatt oavsett hur mycket du köper. Du har alltid ”100%-nöjd-garanti”.

Se komplett produktlista längst ned. Priser inkl moms. (VIP-pris inom parantes).

Beställning och frågor: pernilla@brottbyrelaxohalsa.se eller 0733-121349.

Vårolja och ringblom (1)

Vårolja

Mångsidig s k torr olja (som inte kladdar eller ger fläckar). Behaglig massageolja och som kroppsolja efter dusch eller bad. Absorberas snabbt. Basoljorna och de utvalda isländska örterna gör huden silkeslen.

Bygg upp pigmentet i huden med regelbunden användning, och smörj in våroljan före och efter solning. Den ger naturligt solskydd, ljämnare solbränna som varar länge, och mjukgör solbränd eller uttorkad hud.

Även lämplig att smörja på småsår och utslag, för att lindra hudirritationer av t ex brännässla, för skonsamt läkande intimvård, samt för att förebygga hudbristningar vid graviditet. Dessutom är oljan ett giftfritt alternativ för att skydda mot fästingar, mygg, knott och broms. Insekterna skyr doften av citrus, myrra och lavendel. Även mycket lämplig för användning på djur, som hund, katt och häst.

Innehåller bl a valnötsolja, jojobaolja, lomme, ylang ylang, daggkåpa och en rad verksamma örter.

Pris 299 kr (239 kr)

Ringblomssalva

Effektiv att använda vid extra uttorkad hud, t ex torra, nariga händer och fötter med självsprickor. Mycket populär för vård av djurens tassar på vintern.

Genom en kombination av ringbloms-extrakt och tinktur har ringblommans nyttiga ämnen tagits tillvara och blandats med olivolja och bivax. Den feta salvan stryks på efter behov.

Pris 391 kr (313 kr)

d79af027-1a46-4eb9-90e8-88a772911732_4_5005_c-1

Djävulskloolja

Djupgående olja som används främst i lindrande syfte vid onda leder och stela muskler. Isländska örter och eteriska oljor har sammansatts just för detta ändamål. Oljan kan och bör smörjas på så ofta som möjligt, gärna 1-2 ggr/dag. Används i kombination med Hajkräm för en mer djupgående verkan. Inled med att applicera Djävulskloolja och därefter direkt ett tunt lager Hajkräm för bästa resultat. Endast en liten mängd behövs.

Innehåller bl a djävulsklo, älgört och vitpil. Flera av örterna är smärtstillande. Ett tiotal av örterna är också inflamma-tionshämmande. Växten Djävulsklo används traditionellt för sin kraftfulla inverkan på ömma och stela leder.

Pris 490 kr (392 kr)

Hajkräm

Hajleverolja och en blandning av exklusiva isländska örter gör denna kräm häpnadsväckande effektiv. En omhändertagande kräm som passar alla hudtyper och kan användas över hela kroppen. Krämen innehåller squalene-hajleverolja, och används med goda resultat vid mycket torr hud och hudproblem. Stryk tunt över problem-området och massera tills huden absorberat krämen.

Hajkräm används också, i kombination med Djävulskloolja, i lindrande syfte på onda leder och spända kroppar. Smörj först Djävulskloolja och sedan direkt ett tunt lager Hajkräm för bästa resultat.

Hajleverolja innehåller vitamin A, D och E, samt alkylglycerol som är en viktig ingrediens i Hajkrämen. Alkylglycerol stärker immunförsvar, förbättrar sårläkning och skyddar mot infektioner. Innehåller även älgört.

Pris 392 kr (314 kr)

779f829c-355d-4028-9db2-ac0aaffd6671_4_5005_c-1

Deodorant roll on, aluminiumfri

Naturliga ingredienser och fri från aluminium, men ger ändå ett effektivt skydd. Fräsch doft av bl a apelsin, cederträ, lime och ylang ylang. När man går från produkter med aluminium och mineralolja, över till naturliga produkter, får man vara beredd på att det sker en utrensningsprocess ett par veckor. (Fråga gärna om våra knep för att hålla sig fräsch den tiden.) Sedan ger denna deo effektivt och väldoftande skydd mot svettlukt.

Pris 194 kr (155 kr)

%d bloggare gillar detta: