UneCare

UneCare of Sweden står för naturlig ekologisk hudvård helt utan mineraloljor, siliconer, syntetiska tillsatser och stabilisatorer. UneCare utgår från naturens egna förmåga att ta hand om

 • vår hud och vår kropp.
 • Det som vi tar från naturen till våra produkter ska vi också kunna släppa ut igen utan att skada naturen.
 • Varumärket har funnits sen 2013 och våra första helt egna produkter släpptes i januari 2014.
 • De flesta produkterna har ekologisk kokosolja som bas och dofterna från helt naturliga ekologiska aromer, eteriska oljor och örter.
 • Konserveringsmedlet utvinns från ättika.
 • Krämerna och oljorna tillverkas i Åsa i norra Halland strax utanför Kungsbacka.
 • Produktionen kommer alltid vara förlagd i Sverige.
 • Vi strävar efter ekologiska och fairtradecertifieade råvaror.
 • Produktförpackningarna består av nedbrytbar miljöplast.
 • Vi har skippat de små lyxiga kartongerna som brukar vara runt produkterna för att spara lite extra på miljön.
 • Djurtester är bannlysta.

Beställ via mail: pernilla@brottbyrelaxohalsa.se eller tel 0733-121349

Mycket finns hemma annars lev tid c:a 1 vecka

Bilderna länkar till UneCares hemsida där du kan läsa mer om innehåll och tillverkning! Jag tar hem samtliga produkter efter beställning!

Smörj in dig efter duschen eller när det kan passa, men överdriv inte mängden, det behövs inte. Sprid ut ett jämt lager och när solen sen kommer blir du lättare brun och din solbränna hänger kvar betydligt längre till hösten. Men tänk på att karotinet kan färga av sig på ljusa tyger innan det går in i huden, detta är inget vi kan styra över utan naturens färger kan dela med sig på flera sätt. Vi hoppas att du kommer att älska denna bodylotion lika mycket som vi.

150 ml pris: 190 kr

Ren ekologisk vitaminkräm för ansiktet som ger huden näring och en fräsch lyster, använder du den redan innan solen kommer, märker du snabbt att du blir lättare brun. Den är rik på vitamin C & E och naturlig vitamin A genom Karotinet. Perfekt som en Nattkräm men går även att ha som dagkräm. Med en frisk doft av apelsin.

50 ml pris 290 kr

En kylande ekologisk Lotion fylld med underbara örter som tex Ringblomma & Japanmynta, underbart att massera in i trötta ömma muskler. Har även visat sig effektiv på Rosacea utbrott och Eksem i hårbotten. Använd den då som en hårbotteninpackning ca 1 timma före du ska tvätta håret.

150 ml pris 250 kr

En helt ljuvligt doftande mjukgörande ekologisk Lotion för hela kroppen. Med en frisk fruktig doft som höjer känslan när du fyller huden med näring.

Innehåll: Vatten, Kokos, Emulgeringsmedel på kokos & Majs, Veg Glycerin, E-vitamin, Citron, Apelsin, Hallon, Jordgubb, Ananas, Rosmarin, C-vitamin, Ättiksyra, Xantangum

150 ml pris 190 kr

Mjukgörande ekologisk facecream, En lite lättare kräm för både morgon & kväll. Lovelyserien har visat sig vara effektiv på att dämpa rodnader och sen hålla det lugnt. Krämen är dryg och det räcker med en klick liten som en ärta för hela ansiktet. Doft: en frisk doft av exotisk frukt

50 ml pris 250 kr

Vill du minimera mängden ämnen i din rengöring? då är hårdtvål det du ska satsa på. Är den gjord på t.ex kokos som våran så är den dessutom återfuktande och skummar ljuvligt. Detta är en Mostlytvål gjord på kokos , magnesium, älgört, rödklöver, rönnbär, oxelbär och citron. Massa gott för huden och passar även en torris som mig. Ett klimatsmart val som rengör utan att torka ut.

80-90 gr pris 50 kr

%d bloggare gillar detta: